SAMO IM SRBI SMETAJU: Komite iznajmile za proteste i Kineskinju (FOTO)

Novosti online

12. 04. 2021. u 17:38

OSIM pripadnika romske populacije na “komitskim” skupovima se nalaze i Kinezi.

САМО ИМ СРБИ СМЕТАЈУ: Комите изнајмиле за протесте и Кинескињу (ФОТО)

Foto: Z. Sapuric

Da li je ovo znak da nema dovoljno “patriota crnogoraca” koji podržavaju rušenje Vlade pa se nalaze sve moguće alternative.

Naime, na društvenim mrežama je osvanula fotografija na kojoj se vidi Kineskinja “okićena” crnogorskim obeležjima i obučena u majicu “da je vječna” koju su radnici “Geneksa” i “Bemaksa” obavezni da nose na jučerašnjem skupu u Podgorici.

Foto: Instagram

 

Nameće se pitanje da li su vlasnici ovih firmi organizovali radnike sa auto-puta da protestuju i “brane” Crnu Goru.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)