IMUNIZACIJA PRIVREDNIKA IZ REGIONA: Privredna komora Srbije obezbedila 10. 000 vakcina - zainteresovani treba da se prijave

B. D.

25. 03. 2021. u 13:21

KOMORSKI investicioni forum Zapadnog Balkana omogućio vakcinisanje zainteresovanih privrednika i njihovih zaposlenih iz regiona u subotu i nedelju, 27. i 28. marta u Beogradu.

ИМУНИЗАЦИЈА ПРИВРЕДНИКА ИЗ РЕГИОНА: Привредна комора Србије обезбедила 10. 000 вакцина - заинтересовани треба да се пријаве

Foto: Depositphotos

Iz Privredne komore Crne Gore navode da je rok za prijavu do 26. marta u 10 sati. 

- Pozivamo sve zainteresovane privrednike da iskoriste ovu mogućnost i prijave svoje zaposlene za vakcinaciju, slanjem e-maila na adresu vakcinacija@pkcg.org do petka. Prijava treba da sadrži ime i prezime osobe koja prima vakcinu i iz koje je kompanije dolazi. Nije potrebno zakazivati termin vakcinacije, već javiti se službenicima na infopultu Sajma koji će privrednike sa spiska prijavljenih uputiti na mesto predviđeno za imunizaciju, navode iz Privredne komore Crne Gore.

Privredna komora Srbije  je obezbedila 10.000 vakcina Astra Zeneka za privrednike i zaposlene iz regiona. Vakcinacija je moguća oba dana (subota ili nedelja) od 9:00 do 16:00 časova na Beogradskom sajmu.  

Organizaciju puta i troškove boravka snose privrednici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!