KOVAČEVIĆ OTKRIO ŠTA OČEKUJE VEČERAS: "Sve DPS-ovce će ostaviti kući..."

Novosti onlajn

14. 03. 2021. u 18:06

NA nedavni ultimatum DPS policiji da reši navodne probleme na biračkim mestima, ili će "oni uzeti stvari u svoje ruke" reagovao je i Marko Kovačević, nosilac liste koalicije "Za budućnost Nikšića".

КОВАЧЕВИЋ ОТКРИО ШТА ОЧЕКУЈЕ ВЕЧЕРАС: Све ДПС-овце ће оставити кући...

Foto: Printskrin

- Oni su sve događaje koje su naveli izmislili, nisu se desili ili se nisu desili na taj način na koji su oni naveli. Ta situacija je već razrešena, a pošto su lagali neće morati da uzimaju stvari u svoje ruke - istakao je Kovačević.

- Žele da podignu tenzije, nalaze se u situaciji na koju nisu navikli, opet će biti poraženi, i to je proizvod njihove nervoze - istakao je on.

Odgovarajući na pitanje da li posle zatvaranja biračkih mesta očekuje tenzije Kovačević kaže: "Mislim da će pobeda biti toliko ubedljiva da će ostaviti sve DPS-ovce kući".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju