NEDELJA ĆE MILUTINA VRATITI NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Bivši ,,srpski soko” širi antisrpstvo sa RTNK

Novosti online

11. 03. 2021. u 20:08

RTV Nikšić, iako medij sa slabim rejtingom, uporno se pokušava nametnuti među vatrenim podržavaocima antisrpske politike Mila Đukanovića i bivšeg režima.

НЕДЕЉА ЋЕ МИЛУТИНА ВРАТИТИ НА ФАБРИЧКА ПОДЕШАВАЊА: Бивши ,,српски соко” шири антисрпство са РТНК

Foto: Printskrin

Skandalozni intervju sa novinarom Senadom Hadžifejzovićem, skrenuo je još jednom pažnju na glavnog i odgovornog urednika RTNK, Milutina Stijepovića, ali ne po novinarskim bravurama, nego po neznanju koje je bilo skopčano sa očiglednom mržnjom prema srpskom narodu, Srbiji, SPC…

I to ništa ne bi bilo čudno, to bi bio samo još jedan od tragikomičnih likova koji se na taj način pokušavaju ubaciti u vidno polje DPS.

Međutim, izvori govore da je Stijepović na pravnom fakultetu u Podgorici prednjačio u srpstvu.

Naime, sadašnji zajapureni montenegrin, bio je, ni manje ni više nego predsednik udruženja ,,Srpski sokolovi”, koje je osnovao jedan poznati profesor istorije države i prava. Stijepovićeve kolege kažu da se niko tako nije isticao ekstremizmom.

Nije ništa novo da pojedinci naprave ovakve prelome u mozgu, koji su najčešće inicirani ličnim interesima i materijalnim ,,motivima”. To se dešavalo i ,,najvećima” u DPS, a kamoli nekome koga Nikšića i prepoznaju kao potrčka lokalnih DPS moćnika.

Neko je jednom rekao da su najgori bivši Srbi, jer se oni trude svim silama da zamaskiraju svoju prošlost i spremni su na sve bestijalnosti kako bi se prilagodili novom, antisrpskoj, drljevićevskoj ideologiji. Imamo tu primer bivšeg srpskog orla Predraga Boškovića, a vidimo i da je srpski soko Stijepović jedan od takvih ,,karaktera” i preletača. Videćemo, nakon poraza DPS u nedelju, da li će se Stijepović vratiti na fabrička podešavanja kako bi se spasio sigurne smene sa funkcije koju, nekim čudom, pokriva.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri