KOALICIJA "ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA" U KLIČEVU: "Naša pobeda znači i definitivni kraj vladavine Mila Đukanovića!"

Novosti onlajn

05. 03. 2021. u 18:05

KOALICIJA Za budućnost Nikšića nastavila je kampanju u Kličevu.

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА У КЛИЧЕВУ: Наша победа значи и дефинитивни крај владавине Мила Ђукановића!

Foto: Borba

Kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Zorica Aleksić, obratila se prisutnima:

- Pobedom 14. marta pobedićemo mafiju, fašizam, i prostakluk DPS-a i njegovih satelita. Surova vladavina okrutnog diktatora biće definitivno završena.

- Nikšić treba da preuzmu sposobni i odgovorni ljudi, koji će svojim dolaskom na vlast pružiti punu sigurnost, slobodu, mir, poštenje, znanje i ono najvažnije, čiste ruke - kazala je kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Anica Đurović i dodala da je to budućnost naše Dece, budućnost Nikšića i Crne Gore.

Ispred pokreta "Za život Nikšića", meštanima Kličeva obratio se kandidat za odbornika, ekonomista Ilija Bulajić, i naglasio da, kako živi u Kličevu zna za mnoge probleme koje proživljava zajedno sa svojim komšijama.

- Kada mi dođemo na vlast, obećavam da ćemo se zalagati za stvarno rešavanje vaših problema - kazao je Bulajić.

Predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, osvrnuo se na izjavu Veselina Pejovića o otpuštanju 600 radnika Kombinata aluminijuma Podgorica i poručio mu da je, ako to uradi, dužan da im svima isplati otpremnine, a da će nakon toga automatski biti uhapšen:

- Nismo mi robovi ni svojina Vesa Pejovića, ni Aca Đukanovića, ni Bemaksa, ni Brana Mićunovića, ni švercerskih kanala Granda i Mojkovca.

- Ja nemam nikakve dileme da naš Marko Kovačević, zajedno sa svim ljudima koji se nalaze na odborničkoj listi, zajedno sa svim onim dobrim i vrednim građanima ovoga grada, da on može i da hoće i da želi da preporodi ovo mesto i da može da pokaže jednu novu ličnu kartu Nikšića - kazao je predsednik Nove srpske demokratije i šef izborne kampanje koalicije Za budućnost Nikšića, Andrija Mandić.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, koji je odrastao u Kličevu, pozdravio je sve svoje sugrađane i komšije i poručio:

- Dragi moji Kličevljani, izdržali smo trideset godina, pobedili smo 30. avgusta i sad treba 14. marta da potvrdimo tu pobedu i da Demokratsku partiju socijalista jednom za sva vremena pošaljemo u prošlost. Vi ste uspešno odgovorili na taj zadatak 30. avgusta, ne sumnjam da ćete još bolje i još snažnije odgovoriti na taj zadatak 14. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)