"DPS JE OSTAVIO PUSTOŠ - DOSTA JE!" Jak odgovor koalicije "Za budućnost Nikšića" na izjave Sanje Damjanović

Novosti online

18. 02. 2021. u 11:54

KOALICIJA "Za budućnost Nikšića" reagovala je na navode nosioca liste koalicije oko DPS Sanje Damjanović, koja je rekla da se u Nikšiću kreira atmosfera "straha i beznađa".

ДПС ЈЕ ОСТАВИО ПУСТОШ - ДОСТА ЈЕ! Јак одговор коалиције За будућност Никшића на изјаве Сање Дамјановић

Foto: Tanjug/Vlada Republike Crne Gore/Saša Matić

- Vrhunac licemerja i bezobrazluka je kada DPS svoju listu u Nikšiću nazove "Zajedno menjamo grad nabolje" i kada nosilac liste, Sanja Damjanović, kaže kako se u njemu "kreira atmosfera straha i beznađa". Tačno bi se moglo pomisliti da je neka druga politička opcija bila na čelu našeg grada svih ovih godina, ali ta obmana neće proći jer su Nikšićani dobro zapamtili i propatili pod vlašću DPS-a.

Iz koalicije "Za budućnost Nikšića" ističu da su strah i beznađe simboli vladavine DPS, i da su imali dovoljno vremena da grad "menjaju na bolje", kao i da kreiraju nova radna mesta i podignu životni standard.

- Umesto toga, od Nikšića koji je uvek bio pokretač Crne Gore, kako u ekonomiji, tako i kulturi, DPS je iza sebe ostavio pustoš i sad je trenutak da se kaže - dosta! Koalicija "Za budućnost Nikšića" okupila je ljude, partije, pokrete, intelektualce, mladost, sve one koji će nakon naše pobede 14. marta snažno i odlučno raditi na tome da Nikšić bude grad razvoja i napretka, u kome će mladost imati perspektivu, iz koga se neće odlaziti. Krajnje je vreme za promenu, za lokalnu vlast koja neće krasti od naše dece, nego stvarati poslove i pristojne plate za sve, a ne samo privilegovane. Lokalnu vlast koja prepoznaje da je snažan Nikšić osnova za snažnu Crnu Goru. Vreme je za budućnost Nikšića - navodi se u saopštenju koalicije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)