MILO ĆE POTPISATI ZAKONE: Đukanović se oglasio i otkrio kako će dalje delovati - stanje sa ambasadorima se ne menja?

V.K.

22. 01. 2021. u 12:30

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović najavio je da će potpisati set zakona koje je parlament ponovo izglasao.

МИЛО ЋЕ ПОТПИСАТИ ЗАКОНЕ: Ђукановић се огласио и открио како ће даље деловати - стање са амбасадорима се не мења?

Foto: EPA

Đukanović je u intervjuu agenciji MINA kazao da neće potpisati predloge za opoziv sedam ambasadora jer bi to, kako je rekao, značilo da saučestvuje u blaćenju tih ljudi.

Đukanović je poručio da ne očekuje da aktuelna vladajuća većina može biti ozbiljna podrška Vladi tokom četvorogodišnjeg perioda, i da veruje da će se Crna Gora suočiti sa potrebom prevremenih parlamentarnih izbora.

Na pitanje da li će ovog puta potpisati zakone koje je Skupština ponovo izglasala rekao da hoće jer ga, na to obavezuje Ustav Crne Gore, u kojem je jasno propisano da je predsednik dužan da potpiše ponovno izglasane zakone u parlamentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)