BURNO U PARLAMENTU CRNE GORE! Dritan DPS-u: Vi pričate o jednonacionalnoj Vladi? Kako vas nije sramota?! (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2020. u 11:55

PREDSEDNIK URA Dritan Abazović rekao je u skupštini Crne Gore na Treća sednica Drugog redovnog zasedanja u 2020. godini da je DPS vršio pljačku države 30 godina.

БУРНО У ПАРЛАМЕНТУ ЦРНЕ ГОРЕ! Дритан ДПС-у: Ви причате о једнонационалној Влади? Како вас није срамота?! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Ovo je prva demokratska Vlada u istoriji naše zemlje i prva Vlada koja predstavlja volju naroda, a volju naroda smo uspeli da izborimo pod vašim neregularnim uslovima, što govori o velikom brodolomu koji je vaša partija doživela i ovo je zadnji put da će ovaj broj poslanika vašeg poslaničkog kluba biti u državnom parlamentu - rekao je Abazović.

On je rekao da je tačno da je DPS "sistemom spržene zemlje" opljačkao Crnu Goru i ostavio dugove novoj vlasti.

- Sa četiri milijarde evra nam ostavljate državu i pričate da nije spržena, dok se vaši funkcioneri bahate u vilama od po nekoliko miliona evra! Vi pričate o jednonacionalnoj Vladi? Kako vas nije sramota?! Kako vas nije sramota da govorite o etnički čistoj i jednoverskoj vladi, a ja nisam ni Srbin, ni pravoslavac. Mi kad preuzimamo vlast, nikome ne fali dlaka sa glave  - rekao je Abazović i poručio da ministrima ne treba brojati krvna zrnca i da ljudi iz DPS njemu crtaju metu na čelu.

On je kazao da DPS ne priča priče za malu decu, te da će, ukoliko bude na čelu sektora bezbednosti uperiti prstom u svakog ko je u Skupštini činio krivična dela.

- Ovo je građanska država, ne trebaju nam lovćenske- nego budžetske straže - rekao je Abazović i istakao da i Albanci i Srbi mogu da žive zajedno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Zajedno za očuvanje prirode