DR BOROVINA BOJOVIĆ OTKRILA KAKVO JE STANJE AMFILOHIJA: Upravo sam obavila redovnu vizitu - mitropolit je stabilno, vitalni parametri uredni

V. K.

11. 10. 2020. u 21:50

DR JELENA Borovinić Bojović, načelnica pulmološke klinike KCCG izjavila je za portal Mitropolije crnogorsko-primorske da je zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija i večeras stabilno, a vitalni parametri uredni.

ДР БОРОВИНА БОЈОВИЋ ОТКРИЛА КАКВО ЈЕ СТАЊЕ АМФИЛОХИЈА: Управо сам обавила редовну визиту - митрополит је стабилно, витални параметри уредни

Foto: Mitropolija crnogorsko-primorsko

-Upravo sam obavila redovnu vizitu i još jednom se uverila da je mitropolit stabilan, sa dobrom saturacijom, da nema povišenu telesnu temperaturu, i da je pritisak i srce u redu, rekla je dr Borovinić Bojović.

-Niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će se dešavati narednih dana ali ono što je u ovom trenutku jedina tačna informacija da oporavak mitropolita Amfilohija od koronavirusa i upale pluća koja je ona izazvala ide redovnom putem. Doktorka moli medije da ne plasiraju neproverene informacije već da se informišu isključivo putem zvaničnih glasila Mitropolije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024