KOMUNALNA POLICIJA GA JE TUKLA DOK SE NIJE ONESVESTIO: Dobio batine zbog srpske trobojke, završio u urgentnom!

V. K.

22. 09. 2020. u 17:24

MITRA Pavićevića iz Danilovgrada jutros je na Slapu Zete pretukla komunalna policija, tvrde iz opštinskog odbora Prave Crne Gore.

КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА ГА ЈЕ ТУКЛА ДОК СЕ НИЈЕ ОНЕСВЕСТИО: Добио батине због српске тробојке, завршио у ургентном!

Foto: Privatna arhiva

 Međutim, s druge strane, policija tvrdi da im je prijavljeno da je on vređao komunalce dok su uklanjali "zastavu druge države" –trobojku.

Nakon intervencije komunalne policije, Pavićević je završio u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore.

- Komunalni policajci jutros su došli na Slap i tražili od Mitra Pavićevića da skloni trobojku sa ruševine Doma. Otišao je sa njima, skinuo je zastavu i onda su krenuli da mu je uzmu. Nakon što nije dozvolio, oteli su mu katarište od zastave i udarali ga njim dok nije pao u nesvest, a potom su ga ostavili da leži. Sve to gledala je njegova sestrična od 10 godina, koja je istraumirana, kazao je predsednik danilovgradskog Odbora Prave Željko Savović.

To se, prema njegovim rečima, dešavalo jutros oko pola devet, a Mitar je tek oko 15 sati došao sebi.

- Rekao nam je da ga je neki crni visoki komunalac tukao, a da je njihov šef Stojović, govorio "nemojte, ubiste ga!" - kaže Savović. - Taj crni koji ga je tukao držao mu je koleno za vratom i udarao ga i to je zadnje čega se seća, jer je posle toga pao u nesvest. U jednom momentu osvestio se i krenuo ka kući, ali je došla policija i uhapsila ga, jer su navodno oni prijavili da ih je napao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)