KRIVOKAPIĆ U INTERVJUU ZA DOJČE VELE: Nemam mentora ni u Beogradu, niti u Rusiji, ni u Amfilohiju!

Tanjug

18. 09. 2020. u 17:22

NOSILAC liste jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori Zdravko Krivokapić, koji je viđen za novog premijera, kaže da ne ume da prepozna zašto je aktuelni predsednik Milo Đukanović toliko bitan Zapadu, jer, kako navodi, ako ste zaduženi kod određenih krugova, onda vi imate i obaveze prema njima.

КРИВОКАПИЋ У ИНТЕРВЈУУ ЗА ДОЈЧЕ ВЕЛЕ: Немам ментора ни у Београду, нити у Русији, ни у Амфилохију!

Foto: M.Drobnjak

- Ja nemam nikakvo zaduženje, nemam ni mentora, niti u Beogradu, niti u Rusiji, a mentor mi nije ni njegovo pravosveštenstvo mitropolit Amfilohije - rekao je Krivokapić u intervjuu za Dojče vele.

Krivokapić je to rekao odgovarajući na pitanje DW da li se plaši da bi Zapad, ukoliko nova vlada posvećena demokratiji, napravi jedan jedini korak u pogrešnom smeru, mogo ponovo da stane na stranu Đukanovića.

Na pitanje šta je sa Kosovom, Krivokapić kaže da dok je, kako kaže, "ova vlada u povoju" nećemo praviti nikakvu egzibiciju u bilo kom smeru, već će se okrenuti ka onome šta je naš najveći problem.

- A to su unutrašnji problemi Crne Gore - rekao je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)