Spekulacije da vlast u Crnoj Gori uvozi huligane: DPS - besmislice i opasne laži

V. K.

03. 09. 2020. u 23:52

Спекулације да власт у Црној Гори увози хулигане: ДПС - бесмислице и опасне лажи

Foto Tanjug

FUNKCIONERI aktuelne vlasti ocenili su kao "apsolutne besmislice" i "opasne laži" spekulacije da oni preko crnogorskog, hrvatskog i albanskog podzemlja spremaju akcije da oružjem odbrane vlast koju su izgubili na izborima posle trideset godina.

Ovaj kategoričan stav prenet je "Novostima" iz vrha vladajuće Demokratske partije socijalista nakon objavljenog teksta u zagrebačkom "Nacionalistu" u kome se najavljuje dolazak huligana iz te zemlje (navijačke grupe "ultrasi") koji će, kako se navodi, biti locirani u Boki kotorskoj i Podgorici i gde će im, kako piše na pomenutom portalu, biti podeljeno oružje i majice sa znamenjima iz vremena Kraljevine Crne Gore kako bi izazivali nererede koji će se pripisati pobedničkoj opozicionoj koaliciji.

Inače, tenzije u Crnoj Gori su posle paralemntarnih izbora podignute do usijanja. Umesto da se situacija smiruje posle izbora, država trpi nestabilnost, koju su pojačale objave poput ove iz "Nacionalista".

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.me da vest koju smo preneli sa portala Nacionalist nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.me čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

maniks

04.09.2020. 00:32

Je li to ona ustaska stoka sto je bila na Partizanovom stadionu koju je spasla zandarmerija. Dobili su batine, skinuli ih u donji ves i ponizili a da ih je samo policija spasla.

Sale

04.09.2020. 08:22

Pa šta bi drugo očekivali od čoveka koji je stvorio "nezavisnu državu" samo da bi izbegao hapšenje zbog krijumčarenja? Lepo vam rekoh, niste valjda mislili da će zmija da pogne glavu i crkne. Duga je to borba.

DF Rijeka

04.09.2020. 08:40

Zar se i dalje vjeruje u te zavjere? U HR je ljudima relativno svejedno što se u CG dešava, mi imamo drugih briga, korona, ekonomska situacija, domaćih briga. Ali takve priče kao "ustaške horde srušile spomenik u Jasenovcu" itd. su nam poznate iz 90ih. Ponadao sam se da je to malo prestalo, očigledno baš i ne skroz... Zanimljivo, često sam u SRB, i kad pričam s mojim prijateljima, pa i s nepoznatima, ovakvih izjava nikad nije bilo. Zbunjen sam. Pozdrav Srbima i Crnogorcima kao prijateljskim narodima. Love you!

englezii

04.09.2020. 09:47

@DF Rijeka - Pa jasno ! Ali vas normalnih hrvata tamo u NDH ima jako jako malo ! Mozda ste gusto zasijani al' ste jako jako retko nikli !

DF Rijeka

04.09.2020. 12:31

@englezii - @englezii: Uz najveće poštovanje: zanimljivo je da vi više znate koliko koga i čega ima u Republici Hrvatskoj nego ja koji živi u HR. Pretpostavljam da još nikad ili bar duže vrijeme niste bili u gostima. S takvim stavovima i bolje da niste, jer ja osobno ne želim susretati netolerantne ljude. Uz to, krajnje je vrijeđajuće i bezobrazno koristiti "NDH" za Republiku Hrvatsku, jer "NDH" već decenijama ne postoji i nikad više neće. Otkud vama to pravo? Republika Hrvatska po mnogo čemu nije perfektna, ali smo civilizirana i organizirana država, vrlo ugledna u cijelome svijetu. Sram vas bilo. S takvim stavovima, Srbija nažalost dugo neće u eurointegracija, a bogami ni Ruska Federacija se ne zanima previše za vas...

Nije mala

04.09.2020. 17:17

@DF Rijeka - Као што рече претходни коментатор, нормални људи су у хрватској мањина (иако Бога ми, ни код нас нису већина), а да се све те ствари дешавају (рушење споменика, Томсон, Блајбург...) дешавају се, то су чињенице. Ипак, у одбрану хрвата, није Мило позвао хрватски народ да дође да га брани, већ криминалце, олош који ће за пар куна да убије рођену мајку, а то што ће да напакосте Србима им дође као додатак, 13-та плата.