Spekulacije da vlast u Crnoj Gori "uvozi" huligane: DPS - besmislice i opasne laži

V. K.

03. 09. 2020. u 23:52

FUNKCIONERI aktuelne vlasti ocenili su kao "apsolutne besmislice" i "opasne laži" spekulacije da oni preko crnogorskog, hrvatskog i albanskog podzemlja spremaju akcije da oružjem odbrane vlast koju su izgubili na izborima posle trideset godina.

Спекулације да власт у Црној Гори увози хулигане: ДПС - бесмислице и опасне лажи

Foto Tanjug

Ovaj kategoričan stav prenet je "Novostima" iz vrha vladajuće Demokratske partije socijalista nakon objavljenog teksta u zagrebačkom "Nacionalistu" u kome se najavljuje dolazak huligana iz te zemlje (navijačke grupe "ultrasi") koji će, kako se navodi, biti locirani u Boki kotorskoj i Podgorici i gde će im, kako piše na pomenutom portalu, biti podeljeno oružje i majice sa znamenjima iz vremena Kraljevine Crne Gore kako bi izazivali nererede koji će se pripisati pobedničkoj opozicionoj koaliciji.

Inače, tenzije u Crnoj Gori su posle paralemntarnih izbora podignute do usijanja. Umesto da se situacija smiruje posle izbora, država trpi nestabilnost, koju su pojačale objave poput ove iz "Nacionalista".

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.me da vest koju smo preneli sa portala Nacionalist nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.me čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili