NAKON 75 DANA BEZ OBEZBEĐENJA ISPRED OPŠTINE BUDVA: Stigao Marko Carević, ori se pesma "Nema Mila, nema Tita, sada se ovde Bato pita"

Tanjug

31. 08. 2020. u 09:20

NAKON punih 75 dana jutros ispred ulaza u zgradu Opštine Budva nema pripadnika dve privatne agencije za obezbeđenje, koje su sprečavale ulazak u upravnu zgradu predstavnicima smenjene vlasti iz redova DF i Demokrata.

НАКОН 75 ДАНА БЕЗ ОБЕЗБЕЂЕЊА ИСПРЕД ОПШТИНЕ БУДВА: Стигао Марко Царевић, ори се песма Нема Мила, нема Тита, сада се овде Бато пита

Foto: Printskrin

Na ulazu nema ni pripadnika policije, prenose podgoričke Vijesti.

Ispred zgrade je stigao nedavno smenjeni predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević, a njegov dolazak ispraćen je ovacijama.

 

Foto: Printskrin

 

Okupljeni, kojih je više od stotinu, pevaju - "Nema Mila, nema Tita, sada se ovde Bato pita", i "Čuje se do nebesa, nema više DPS-a".

Ne zna se da li su na radno mesto došli Nikola Divanović i Anđela Ivanović, koje je prethodna skupštinska većina imenovala za čelnike Opštine i Skupštine opštine.

Foto: Printskrin

 

Na juče održanim izborima u Budvi, DPS je doživeo najveći poraz za proteklih 20 godina i prvi put imaće jednocifreni broj odbornika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest