MILU PROTIVKANDIDAT VASILIJE OSTROŠKI! Poruka Matije Bećkovića pred izbore u Crnoj Gori

Novosti online

28. 08. 2020. u 15:54

MATIJA Bećković pozvao je danas građane Crne Gore da u nedelju izađu na parlamentarne izbore, jer je, kako je poručio u izjavi za medije, ulog nikada veći – časna sudbina i budućnost Crne Gore.

МИЛУ ПРОТИВКАНДИДАТ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ! Порука Матије Бећковића пред изборе у Црној Гори

Foto: N. Skenderija

Poruku Matije Bećkovića prenosimo u celosti:

- Reč je o izborima kakvih nije bilo, ne samo u istoriji Crne Gore. Na ovim izborima protivkandidat gospodinu Đukanoviću i njegovoj vladajućoj partiji ovoga puta je Sveti Vasilije Ostroški, a s njim i Sveti Petar Cetinjski i Sveti Arsenije Ždrebaonički i Sveti Stefan Piperski. A sa njima Sveti Sava i hiljade oltara Srpske pravosloavne crkve. Zato, ko god čuje srce u prsima, valja da izađe na ove izbore. Ulog je veći nego ikad. U pitanju je obraz, čast, ponos, istina, savest, sudbina i budućnost Crne Gore. Glasačkim listićima odbranimo svetinje i svetinju Crne Gore - poručio je Bećković.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dragan NIKOLIC

28.08.2020. 16:08

Otac me je nekad ucio da su crnogorci najcistiji srbi,NJEGOSEVI,da su neodvojivi.Nit manje drzave,nit miliovskih vecih mafijasa.Odakle mafijasi u Srbiji,crnigorski klanovi,kao I siptarski.Ma valjda ce I ovaj tiranin koji je muzo Srbiju da zaglavi na Golom otoku.

Vesko

02.09.2020. 18:22

Sram vas bilo što tako govorite. Roditelji su mi Srbi iz Crne Gore a ja sam rođen na Kosovu. U Crnoj Gori sam proveo dve godine posle rata i svo vreme makar po pet meseci godišnje ceo svoj život. Znate li koliko je teško bilo biti Srbin u Crnoj Gori ovih 30 godina? Jel znate da su ti ljudi gladovali i ponosno gledali svo vreme put Srbije kao svoje zemlje? Jel znate da je taj Dritan stao u odbranu crkve, da je stao u odbranu Srba? Da obaranjem Mila vraća pravo Srbima da žive, rade i slobodno se izjašnjavaju? On nije sa Kosova, ali Albanac je. Da ide protiv svojih realno neće.. Hoće velika većina pravoslavaca da bude opet sa Srbijom. Realno sada sa ovakvom demografskom i političkom situacijom tamo teško. Ali kad pogledam sa kime žele da se ujedine? Sa vama koje omalovažavate jednog Matiju Bećkovića? Sa vama koji Srbe smatrate drugom nacijom zato što su na prevaru okupirani i pod policijskom čizmom držani u ropstvu od kako se Milo okrenuo? Što smo Srbi prokleti i sami doprinosimo usitnjavanju i udaljavanju umesto ka ujedinjenju? Sram vas bilo, fuj!