OVAKO ME JE IZDAO MILO: Marović probudio duhove prošlosti - Jedini je bio na svadbi mog sina, uhapsili su me nakon što smo pili kafu

V.K.

24. 08. 2020. u 21:54

- Ja i Milo smo bili iskreni prijatelji sve vrijeme, barem sam ja tako mislio.

ОВАКО МЕ ЈЕ ИЗДАО МИЛО: Маровић пробудио духове прошлости - Једини је био на свадби мог сина, ухапсили су ме након што смо пили кафу

Foto: Novosti/Printscreen

On je kazao da neće stvari nikada neće otkriti i da će ih odneti u grob.

Marović je kazao da se odluči da podrži Mila Đukanovića u sukobu sa Momirom Bulatovićem i da je Bulatović uvek o Đukanoviću govorio sve najbolje. On kaže da nije slutio da će mnogo godina kasnije on biti taj kog treba ljudski, politički i pravno eliminisati.

- Ne mogu reći da mi nije sve to moralno, socijalno i zdravstveno donelo brige i probleme, ali politika nosi ljude - naveo je Marović.

- Moram priznati da me najviše boli da se ono što se meni i mojoj porodici desilo 2015.. godine, u kom hapse moje decu i brata, čitavu porodicu, moja majka umire gledajući šta se dešava. Ja ne mogu da zamislim da ja mogu to gledati, a da se to dešava Blažu i Lidiju, dok je Milo u nekom pritvoru. Ja bih barem bio na telefonu, a od moje supruge su bežali. Morali smo pisma molbe da pišemo da bi je neko saslušao... Da li je moguće da Svetozar može postati takav okrutni ljubitelj moći i fotelje i statusa, da se pred njegovim očima sve to dešava, tragedija, politička i ljudska trauma, a da to prijatelji glavnog i prvog... Mi smo zajednički sahranjivali roditelje, Milo je bio jedini na svadbi mog sina od svih političara iz DPS. U mojoj porodici je imao takav status, a onda se sve ovo desilo. Uhapsili su me dan nakon što smo Milo i ja pili kafu u "Daliju". Pričali smo o indikacijama da bi mogla biti neka krivična prijava, a sjutradan sam u 9 ujutru uhapšen. Kad sam izašao iz zatvora smo se sreli na Gorici i rekao mi je da nije bio u toku i ja sam povjerovao - navodi Marović.

On je kazao da se politički proces odvija tako da se prethodno odredi ko treba da bude kažnjen i da se prvo pripremi medijski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri