NAKON PUCNJAVE KRIO SE U STANU: Podgorička policija uhapsila sugrađanina osumnjičenog za pokušaj ubistva

S. Đ.

21. 08. 2020. u 14:05

PODGORIČKA policija uhapsila je 34.godišnjeg Vladimira Jovovića koji je 19. avgusta pokušao da ubije četiri godine mlađeg sugrađanina Stefana Vujačića. To je zvanično saopšteno iz podgoričke policije.

НАКОН ПУЦЊАВЕ КРИО СЕ У СТАНУ: Подгоричка полиција ухапсила суграђанина осумњиченог за покушај убиства

Foto: Depozitfotos

- V.J. se nakon ovoga događaja udaljio sa lica mesta i podgorička policija je intenzivno tragala za njim. Nakon prikupljenih informacija, operativnih saznanja i lociranja stana u kojem se sakrivao, V.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnm đelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu - saopšteno je iz policije.

Prema rečima očevidaca tog dana Jovović je naoružan utrčao u kancelariju u kojoj su bili Vujačić i još četvorica muškaraca, a potom im naredio da se postroje. Nakon toga je počeo da vićče na njih, vitla oružjem, a potom je isplaio hitac koji je pogodio Vujačića u ruku i stomak.

Jovović je više puta hapšen, ali usled nedostaka fokaza nije registrovan kao počinilac krivičnih dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)