OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE: Nikšićanin A .B. uhapšen u Bugarskoj

S. Đ.

19. 08. 2020. u 12:17

Postupajući po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, danas je u Bugarskoj uhapšen A .B. (36), državljanin Crne Gore. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije

ОСУМЊИЧЕН ЗА СИЛОВАЊЕ: Никшићанин А .Б. ухапшен у Бугарској

Ilustracija policija Foto Depositphotos

Za njim je raspisana međunarodna poternica po naredbi Višeg suda u Podgorici u cilju pronalaženja i sprovođenja Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog krivičnog dela silovanje koje je, kako se sumnja, počinio u noći između 1. i 2. avgusta na teritoriji opštine Nikšić, piše u saopštenju policije.

Dodaje se da je osumnjičeni bio predmet istrage ciljanog traganja od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije i službenika Centra bezbednosti Nikšić.

Silovanje se, prema nezvaničnim informacijama, dogodilo na teritoriji te opštine, u automobilu koji je osumnjičeni prethodno pozajmio od prijatelja. Policiji je prijavljeno da je posle silovanja, osumnjičeni devojku izbacio iz automobila.

Nikšićanka je zadobila više povreda zbog čega je nekoliko dana bila u bolnici. Sada je pod terapijom na kućnom lečenju. Nekoliko dana više od stotinu policajaca pretraživalo je širi reon sela Klenak u Banjanima, ali nisu uspeli da uhvate osumnjičenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri