BATRICU OPLAKUJE CEO GRAD: Auto-litija u Nikšiću odložena zbog tragične pogibije Ivana Batrićevića

V. KADIĆ

10. 08. 2020. u 09:44

CEO Nikšić tuguje zbog smrti Ivana Batrićevića (29), koji je u subotu izgubio život u saobraćajnoj nesreći oko podne u mestu Kujava, na magistralnom putu Danilovgrad - Nikšić.

БАТРИЦУ ОПЛАКУЈЕ  ЦЕО ГРАД: Ауто-литија у Никшићу одложена због трагичне погибије Ивана Батрићевића

Foto VN

On je četvrti mladić iz Nikšića koji je u minulih mesec dana nastradao u saobraćajnoj nesreći. Ivan je bio omiljen među svojim sugrađanima, posebno u grupi "Ne damo svetinje" na društvenim mrežama. Trebalo je danas da bude jedan od učesnika najavljene auto-litije od manastira Kosijerevo u Petrovićima do Nikšića, koja je zbog ove tragedije odložena za četvrtak.

- Brate Ivane, počivaj u miru i neka ti Gospod i današnji Sveti Pantelejmon podare rajsko naselje. Zauvek ćeš biti deo nas - napisali su njegovi brojni prijatelji.
Od omiljenog Batrice su se oprostili i iz grupe "Banjani" i "Oputne Rudine". Željko Šapurić, urednik grupe, napisao je dirljivu poruku:

NE BRŽE OD ŽIVOTA

PRE gotovo mesec dana na izlasku iz Nikšića u saobraćajnoj nesreći život su izgubili osamnaestodišnjaci - Andrija Vicković i Danilo Delibašić, da bi nešto kasnije od povreda zadobijenih u tom udesu u Kliničkom centru u Podgorici podlegao i Nikola Delibašić, Danilov brat od strica.

- Ne brže od života - upozoravaju Nikšićani, tugući za nastradalima. - Mladost nam gine kao na ratištu, a sve momci za primer.

"U Carstvo nebesko juče se preselio naš brat u Hristu Ivan Batrićević. Zla sudbina zatvorila je životni krug mladiću koji praktično život još nije ni omirisao. Sa posebnim pijetetom ga se sećam kao učesnika veličanstvenih litija u Nikšiću, gde se svojom markantnošću posebno isticao. Voleo je trobojku, pod kojom su ginuli njegovi preci. Sledio je njihove tekovine i uvek sa ponosom isticao svoje poreklo. Ivana danas oplakuju ne samo njegovi najbliži nego i brojni prijatelji iz Nikšića, Crne Gore i regiona. Putuj Ivane u nebeskim kočijama, u zagrljaj svome ocu Danilu i čestitim precima ostavljajući u dubokoj tuzi majku Mirjanu i sestru Dijanu, čiji si bio štit i izvor života".

Zbog mera koje je uvelo Nacionalno koordinaciono telo za borbu protiv zaraznih bolesti, sahrana Ivana Batrićevića obavljena je u krugu porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)