I PRE nego što je stigao bilo kakav zvaničan poziv iz Zagreba, Crna Gora je odlučila da će i ove godine poslati predstavnika na obeležavanje četvrt veka od zločinačke akcije "Oluja", u režiji hrvatskih vlasti.

Komandant 1001

25.07.2020. 11:53

Neka, neka slave "hrabru" pobedu nad civilima starčadi i dece......... ali bre, treba mi da slavimo 15 Maj kada su hrvatski vojnici (usraše)pobijeni na Blajburgu da okrećemo jagnjad, može i vola da se narod veseli !!!

Miki Zg

25.07.2020. 20:40

U Hr. ovih 25. god. rone krokodilske suze za muslimanima u Srebrenici stradalim u proboju ka Tuzli ( oko 3200 ) ,a prethodno u 5 god. su ti isti zločinački ubili oko 3500 Srba u okolnim mjestima .Crnogorci izručuju Srbe ( general Đukić ) Hr. ,zar nije do juče Đukanović bio agresor na Dubrovnik ?A.Gotovina osuđen prvostupanjski na 22.god .zatvora u Hagu ( 1450 stranica zločina ) drži govor o herojstvu ,moralnosti ,dobrobiti svojih zločina .Amin !

sima

25.07.2020. 21:52

To je njihova sramota ne Srbska? Oni prave mržnju u svojoj državi,imaju 30%stanovništva Srba? Vlada trula,bolesna i zaražena mržnjom. Srbiji otvorili oči ,koju su zmiju imali u nedrima,i konačno je izbacili. Oni nemaju ništa da slave pa ko veli ajd da naštetimo Srbima. Zaboravili su da Srbiju CG odavno nezanima,al zanima Srbska manjina u Cg. A to ovi tupani nemogu da progutaju. Sve države na svetu imaju pravo da brane i štite svoje manjine ,bilo gde one bile. To je međunarodno pravo. Al fašisti Milo i Marković to neće da shvate,al moraće. Neka samo probaju da udare oružjem na narod i crkvu?onda će to osetiti.

Jo Radan

26.07.2020. 12:45

To je Srpsko misljenje,mislite da ste vi u pravu?Kako drugi razmisljaj to vas nezanima,to je vasa filozofija.Zato vas nitko ne voli,nemate razumijevanja za drugu naciju,nemozete 30godina nametat drugim vas misljenje.Zato vam dobro ide Kada tako razmisljate.Konacno priznajte svoje grijehe,kako kazete vi ste vjernici,Muslim onaj koji idu u crkvu ili hram drugacije razmisljaj.