PLJUJU PLEME I KRST, POLICIJA ISTRAŽUJE: Na Bogojavljenje oglasili se srbomrsci iz Bijelog Polja (FOTO/ VIDEO)

M. SEKULOVIĆ

19. 01. 2024. u 21:55

BOLESNICI, pleme vam j..em i popi..m vam se na krst!

ПЉУЈУ ПЛЕМЕ И КРСТ, ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ: На Богојављење огласили се србомрсци из Бијелог Поља (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: fejsbuk printskrin/Bijelo Polje online

Ovako je Hilmija Omerinović, Bjelopoljac koji boravi u Skandinaviji, čestitao Bogojavljenje sugrađanima u komenatru ispod teksta o plivanja u za Časni krst, na Bogojavljenje u svom rodnom gradu.

Tekst sa video-snimcima tradicionalnog plivanja u Limu, objavljen je na Fejsbuku, a zanimljivo je d osim Hilmije niko od pripadnika muslimanske veroispovesti nije ni rečju uvredio svoje komšije i prijatelje pravoslavce, već je nekoliko njih Hilmiji uputilo reči osude...

Više građana ne samo Bijelog Polja pozvalo je dopisništvo "Novosti" i ukazalo na još jedan fašistički ispad, nadajući se da kao brojni slični primeri neće proći ''ispod radara'' državnih organa.

-Odmah nakon primljenih prijava, dežurni inspektor je počeo sa prikupljanjem obaveštenja o svemu. Nakon toga uslediće uobičajena procedura saopšteno je noćas Novostima u Centru bezbednosti u Bijelom Polju, povodom incidenta čiji glavni akter je, kako tvrde dobro upućeni, sa svog pravog fb profila na bezuman način pokušao da uvredi svoje sugrađane pravoslavne vere.


 

BONUS VIDEO - CRNA GORA PLIVA ZA ČASNI KRST: Bogojavljenje obeleženo u Podgorici, Nikšiću, Beranama…

Radovan Rakočević: Bože daj im pameti

Bože daj im pameti na današnji dan. Ne znaju ni štočine. Izvesni Hilmija koji je iz Bijelog Polja pošao u tuđinu preko društvene mreže na najprizemniji način vređa pripadnike pravoslavne veroispovesti, reagovao je na svom fb nalogu odbornik DNP Radovan Rakočević.

- Očekujemo hitnu reakciju tužilaštva. Stvar je jasna,kaže Rakočević, koji se nada da će nedležno tužilaštvo procesuirati Omerinovića, koji se sanekoliko hiljada kilometara udaljenosti besprizorno okomio na svoje komšije i njihovu veru pravoslavnu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)