KRVAVI OKRŠAJ DRŽAVLJANA TURSKE U PODGORICI: Radio i pištolj, ranjeni u bolnici!

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 12. 2023. u 16:13

POLICIJA je u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, uhapsili državljanina Turske M. C. (21).

КРВАВИ ОКРШАЈ ДРЖАВЉАНА ТУРСКЕ У ПОДГОРИЦИ: Радио и пиштољ, рањени у болници!

Foto: D. Milovanović

Sumnja se da je on pokušao da ubije  M.B. (43) takođe državljanina Republike Turske.

- Službenici Regionalnog centra bezjednosti „Centar“ – Odeljenja bezbednosti Podgorica su sinoć, nedugo nakon upotrebe vatrenog oružja, identifikovali, locirali i lišili slobode tri osobe. Osim M. C. slobode su lišeni i E.K. (30) i I.B. (23), državljani Republike Turske, zbog sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči. U ovom događaju je oštećen i R.K. (25) državljanin Republike Turske, koji je zadobio lake tslesne povrede - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policija sumnja da su M.C., E.K. i I.B. u subotu oko 20.35 sati u naselju Siti kvart, na parkingu, napali M.B i R.K. Tada je M.C. upotrebio vatreno oružje i ranio M.B. u nogu, posle čega su pobegli.

- M.B. je ukazana lekarska pomoć i on je trenutno hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.C. bacio pištolj kojim je pucao - kažu iz policije.

Odmah su blokirani grada i granični prelazi, što je rezultiralo brzim hvatanjem svih aktera događaja.

-U službene prostorije je dovedeno sedam osoba, a nakon prikupljenih obaveštenja i izuzetih tragova tri su lišene slobode. Od osumnjičenih su oduzeta tri vozila, koja će biti predmet provera, kao i druge predmete koji će biti predmet veštačenja - saopštila je policija nakontuče i pucnjave u kojoj su glavni akteri državljani Republike Turske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)