POSLE FUDBALA SEVNUO NOŽ: Novi detalji krvavog sukoba u Bijelom Polju, dečak (12) teško povređen

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 11. 2023. u 22:53

U BLIZINI dvorišta Osnovne škole "Pavle Žižić" u prigradskom naselju Njegnjevo nadomak Bijelog Polja, u četvrtak oko 16 sati, u još jednom teškom sukobu maloletnika u ovom gradu, teško je povređen dečak I.R. (12).

ПОСЛЕ ФУДБАЛА СЕВНУО НОЖ: Нови детаљи крвавог сукоба у Бијелом Пољу, дечак (12) тешко повређен

Foto: M. S.

Njemu je ubodom noža u grudi teške telesne povrede opasne po život, naneo dve godine stariji D.D., koji je nakon teškog incidenta uhapšen i priveden u prostorije Centra bezbednosti u Bijelom Polju.

Zbog težine povreda povređeni dečak je posle lekarske intervencije u Opštoj bolnici u Bijelom Polju hitno transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, a prema prvim vestima dečak je zadobio povrede opasne po život, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno...

- Deca su igrala mali fudbal na školskom igralištu. Počela je u jednom momentu prepirka koja je potom prerasla u svađu - pričao je nakon incidenta jedan od meštana čija se kuća nalazi ublizini škole.

Stariji dečak je po svemu sudeći otrčao do svojekuće, uzeo nož i vratio se na mesto svaže. Nasrnuo je na druga, a potom je sevnuo nož.  Nastao je metež i borba za spas života teško povređenog dečaka.

Ubrzo je stigla policija i privela D.D., koji je odmah saslušan u prisustvu roditelja i socilajnog radnika, što je procedura uobičajena za postupke kada su u pitanju maloletnici.

O svemu je obaviešten tužilac Višeg državnog tužilaštva uBijelom Polju, Vladan Đalović koji je obavio uviđaj na mestu na kome je teško povređen I.R.

U školi pred kojom je došlo do teškog incidenta u četvrtak nije bilo nastave zbog školskog mini raspusta u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave