NOVI INCIDENT U KOLAŠINU: Radnici iz Turske povređeni u tuči

M. SEKULOVIĆ

15. 08. 2023. u 15:00

U KOLAŠINU se nastavlja sa incidentima.

НОВИ ИНЦИДЕНТ У КОЛАШИНУ: Радници из Турске повређени у тучи

Foto: B.Dabić

Policija je uhapsila tri osobe iz Kolašina zbog sumnje da su počinile krivično delo nasilničko ponašanje.

- Naime, 13.  avgusta oko 20.50 časova u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Kolašinu došlo je do narušavanja javnog reda i mira – fizičkog sukoba između Ž.M. (52), D.G. (33) i L.K. (47) s jedne i još dva lica s druge strane.Tom prilikom pomenuta dva druga lica zadobila su povrede i njima je ukazana pomoć u Hitnoj pomoći u Kolašinu, nakon čega su upućeni na dalje preglede u Klinički centar Crne Gore. Nakon preduzetih mera i radnji na prikupljanju potrebnih obaveštenja na okolnosti događaja, formirani spisi predmeta su dostavljeni na uvid dežurnom državnom tužiocu koji se izjasnio da u radnjama Ž.M., D.G. i L.K. postoje elementi krivičnog dela nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu. Oni su po njegovom nalogu lišeni slobode i privedeni na dalju nadležnost, a gde im je doneto rešenje o zadržavanju u trajanju do 72 sata - saopštila je Uprava policije.

U ovom incidentu u Kolašinu su, kako saznajemo, povređeni državljani Turske, inače građevinski radnici angažovani na izgradnji hotela u Kolašinu.

Da podsetimo, pre nekoliko dana, jedan od radnika iz Turske napao je mladu Kolašinku M.Ž., hvatajući je za intimne delove tela. Nakon polusatne borbe Kolašinka se oslobodila napasnika uz pomoć sugrađanina koji je naišao, a u Sudu za prekršaje izrečena joj je mera opomene uz plaćanje 82 evra za paušal i troškove tumača za strani jezik, dok je državljanin TurskeE. U. (29) kažnjen sa 200  evra po osnovu Zakona o strancima.

Kazna izrečena mladoj Kolašinki, izazvala je žestoke reakcije u crnogorskoj javnosti...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)