GRAĐANI SPREČILI RASPRAVU: U Andrijevici prekinuta sednica SO o razrešenju predsednika opštine Željka Ćulafića (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

15. 07. 2023. u 17:48

GRUPA od tridesetak nezadovoljnih građana, par minuta posle početka, nije dozvolila da se održi sednica SO Andrijevica, na kojoj je trebalo da se raspravlja o inicijativi za razrešenje predsednika Opštine Željka Ćulafića (SNP) koju su podneli odbornik Nove srpske demokratije Mijomir Dragović i 15 odbornika DPS.

ГРАЂАНИ СПРЕЧИЛИ РАСПРАВУ: У Андријевици прекинута седница СО о разрешењу председника општине Жељка Ћулафића (ФОТО)

M. S.

- Napolje izdajnici! Neće se vas pet odbornika, ili jedan, šegačiti se sa izbornim voljom Vasojevića! Izađite napolje - glasno su govorili pridošli građani.

"Pale" su i teške reči na račin "pučista", jer sumnjaju da bi još možda dva odbornika vladajuće koalicije SNP-DF-Demokrate mogli da priskoče u pomoć DPS u svrgavanju Ćulafića, čiji predlog da se sednica odloži na kraće vreme jer je u izolaciji, nije prihvaćen.

- Nikada nećete uspeti u svom naumu. Sledeći put nas dolazi mnogo više - poručila je ova grupa građana, nakon čega je predsednik SO Mladen Đukić (Demokrate) kazao da prekida sednicu i da će blagovremeno obavestiti javnost o terminu njenog održavanja.

Odbornik Mijomir Dragović nakon prekida sednice kazao je da u njegovoj inicijativi nema ni govora o politčkoj korupciji i da nakon smene Ćulafića neće praviti novu vlast sa DPS, ali ni da SNP ne mora imati funkciju predsednika Opštine, već da to treba dabude čovek iz aktuelne većine...

RASPUŠTEN ODBOR

Nakon podnošenja inicijative za razrešenje Ćulafića, reagovalo je Predsedništvo Nove srpske demokratije i isključilo iz stranke odbornika Dragovića. Istovremeno je raspušten Opštinski odbor ove stranke u Andrijevici.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave