OVAKO TO RADE ZEĆANI! Milan engleskom turisti sa motora skinuo nalepnicu terorističke UČK: "E sad možeš da ideš" (VIDEO)

Novosti online

07. 07. 2023. u 13:49

MILAN Dobrović iz Zete žestoko je reagovao kad je naleteo na turistu koji obilazi Crnu Goru motorom na kome je zalepljen grb terorističke UČK.

ОВАКО ТО РАДЕ ЗЕЋАНИ! Милан енглеском туристи са мотора скинуо налепницу терористичке УЧК: Е сад можеш да идеш (ВИДЕО)

Printscreen/Facebook

Mladić je na engleskom objasnio turisti da je na prtljažniku pored makedonske i zastava drugih zemalja, kroz koje je očigledno prošao na svom proputovanju kroz Evropu, zalepio i grb terorističke organizacije.

- To je nezakonito - čuje se kako objašnjava turisti koji je stao da kupi voće na njegovoj tezgi pored puta.

Turista mu odgovara da će da prelepi grb, ali Dobrović mu kaže da mora da ga ukloni.

- Moraš da ga ukloniš zato što je to albanska teroristička organizacija. To je sr*nje. Ti si iz Engleske. Ubijali su moj narod - kaže Dobrović i odlepljuje amblem sa motora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (4)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!