Pukom srećom ostali živi: Od siline udara vozilo se savilo oko stuba za rasvetu

B. DABIĆ

23. 05. 2023. u 13:42

Troje dvadesetogodišnjaka mogu od danas da slave drugi rođendan. Zahvaljujući sreći preživeli su saobraćajnu nezgodu kada se verovatno zbog neprimerene vožnje putničko vozilo savilo oko stuba za rasvetu.

Пуком срећом остали живи: Од силине удара возило се савило око стуба за расвету

Foto: Služba zaštite Bar

Dogodilo se to u noći između ponedeljka i utorka, na zaobilaznici u Sutomoru.

U Službi zaštite i spasavanja Bar Novostima je potvrđeno da se od jačine udara stub ulične rasvete zario između prednjih sedišta putničkog vozila.

Dvadesetogodišnji mladić sa mesta suvozača našao se na sedištu ispred volana. Vozač je od siline udara ispao iz vozila. Sedam vatrogasaca Službe zaštite i spasavanja Bar morali su koristiti alate da izvuku mladića iz smrskanog vozila koje se polukružno „savilo“ oko stuba - naveli su iz Službe zaštite i spasavanja Bar.

U saobraćajnoj  nezgodi u Sutomoru teške telesne povrede zadobio je K. M. (2002) iz Podgorice. On je transportovan u Kliničko-bolnički centar i nalazi se van životne opasnosti.

U nezgodi su lakše povređeni i J. S. (2002) iz Bijelog Polja i I. A. (2002) iz Podgorice.

Na licu mesta su, osim pripadnika Uprave policije, bile ekipe Hitne medicinske pomoći i Službe zaštite i spasavanja Bar, koji su intervenisali sa tri vozila i sedam vatrogasaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave