EPILOG INCIDENTA: Baranin iza rešetaka, maloletni Sarajlija na operacionom stolu

B. DABIĆ

19. 04. 2023. u 20:11

BARANINU Božidaru Kaluđeroviću (18), osumnjičenom da je sa četvoricom maloletnika naneo povrede dvojici atletičara iz Sarajeva u barskom naselju Šušanj, određen je pritvor do 30 dana.

ЕПИЛОГ ИНЦИДЕНТА: Баранин иза решетака, малолетни Сарајлија на операционом столу

Foto: B.D.

 U danu kad je Kaluđerović sproveden u istražni zatvor u Spužu, lekari su operisali četrnaestogodišnjem altetičara u Sarajevu koji je zadobio teške telesne povrde – prelom nosa i vilice.

Portparol Osnovnog suda u Baru sudija Tamara Spasojević potvrdila je da je Baraninu pritvor određen po dva osnova – zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo i uticaja na svedoke.

Podsetimo, Kaluđerović je jedan od petorice mladića koji su osumnjičeni da su naneli telesne povrede dvojici sportista iz AK „Sarajevo“, koji su bili na pripremama u Baru.

Juče su tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar, saslušana četiri maloletnika  osumnjičeni da su fizički napali dvojicu Sarajlija. Oni su priznali  krivično delo i izrazili kajanje. Njima nije određeno zadržavanje.

Maloletnici iz Bara su istakli da povod napada nije na nacionalnoj osnovi. Naveli su da je incidentu prethodilo verbalno prepucavanje koje je započeto rečenicom “Šta me gledaš”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)