ONI SU OSUMNJIČENI ZA HAOS U KAFANI: Oglasila se policija o incidentu u Mokrinu, uhapšena četvorica muškaraca (FOTO/VIDEO)

R. Š.

11. 04. 2023. u 18:43

MOKRINČANIN Tibi Z. (52) pretučen je u kafani „Madač“ u centru tog sela kod Kikinde, preko puta škole, u ponedeljak uveče, a za nanošenje teških telesnih povreda osumnjičena su trojica muškaraca iz Kikinde.

ОНИ СУ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ХАОС У КАФАНИ: Огласила се полиција о инциденту у Мокрину, ухапшена четворица мушкараца (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Nesrećni čovek se, kako nezvanično saznajemo, umešao u vrebalni incident kako bi zaštitio sina koji je bio u tom lokalu, a onda su ga napadači zverski pretukli. Tukli su ga rukama, šutirali nogama, pa udarali stolicama, zbog čega Tibi Z. ima ozbiljne povrede ruku, jer su mu slomljene obe podlaktice i nanete druge povrede.

- Povređeni je primljen u našu bolnicu gde mu je ukazana pomoć, ali smo ga u utorak ujutro prebacili na lečenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad radi preciznije dijagnostike – rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

Policija je u utorak tek kasno popodne saopštila da je zbog ove brutalne tuče uhapsila D.Z. (27), M. J. (29) i B.L, (20) sa područja Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, kao i I.G. (1999) iz istog grada, osumnjičenog za nasilničko ponašanje.

Foto. Privatna arhiva /Fejsbuk

Teško povređeni Tibi Z. (52)

- D.Z., M.J. i B.L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku, koji je tom prilikom zadobio lake povrede. Takođe,četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uzkrivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi – saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

Međutim, za ovu brutalnu tuču javnost je saznala mnogo pre nego što se policija oglasila, jer se snimak širio društvenim mrežama. Čak je objavljena i fotografija napadača sa krvavim rukama, na kojoj se oni lično, navodno, hvale kako su „sve razbili, hahaha“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave