IDENTIFIKOVAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO: Policija intenzivno traga za počinocem zločina u Budvi

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

11. 05. 2024. u 22:54

CRNOGORSKA policija identifikovala je osumnjičenog za ubistvo tridesetogodišnjeg Budvanina A.K. koji je preminuo danas usled povreda nanetih nožem u tuči u naselju Podkošljun u Budvi.

ИДЕНТИФИКОВАН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО: Полиција интензивно трага за починоцем злочина у Будви

Foto: Profimedia/Ilustracija

-Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Odeljenja bezbednosti Budva identifikovan je izvršilac ovog krivičnog dela - M.P. (35), a sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo kao ubistvo, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Dodaje se da je policija prikupila dokaze koji upućuju na sumnju da je izvršilac ovog krivičnog dela M.P. za kojim policija intenzivno traga.

Podseća se da je službenicima Odeljenja bezbednosti Budva danas oko 17.10 časova prijavljeno da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dva lica, a jedno od njih nanelo je drugom povrede nožem.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta gde su zatekli lice A.K. u besvesnom stanju, sa povredama nanetim oštrim predmetom.

On je podlegao povredama u vozilu Hitne medicinske pomoći Budva na putu do bolnice u Kotoru.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)