POLITIČKI NOKAUT KAKAV NE PAMTI: Pogledajte razliku glasova Đukanovića i Milatovića - podaci govore sve

V.N.

03. 04. 2023. u 13:07

ERA, nekada, politički najuticajnijeg čoveka u Crnoj Gori je završena. Milo Đukanović nije poražen, on je sinoć deklasiran i politički nokautiran. Tome najbolje svedoče brojke koje jasno pokazuju da Đukanović više nema poverenje građana.

ПОЛИТИЧКИ НОКАУТ КАКАВ НЕ ПАМТИ: Погледајте разлику гласова Ђукановића и Милатовића - подаци говоре све

V.K.

Dok se čeka zvanična statistika Državne izborne komisije, već sada možemo reći da je novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović, potpuno potukao Đukanovovića. 

Milatović je, uz podršku Demokratskog fronta, Demokrata, URE, SNP-a, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore, ali i niza lokalnih pokreta i velikog broja intelektualaca, uspio da osvoji oko 225.000 glasova.

Ovaj podatak je i te kako zanimljiv jer pokazuje da je Milatović dobio 20.000 glasova više, od ukupnog broja koji su zajedno u prvom krugu osvojili Milatović, Andrija Mandić, Aleksa Bečić i Goran Danilović.

Sa druge strane Đukanović ipak nema rezervoar glasova, koji je očekivao da će imati. Uspio je u odnosu na prvi krug, ako mu se dodaju i glasovi SDP-a, da namakne još oko 25.000 glasova. 

I pored toga računica je jasna – razlika je 70.000, što najubedljiviji poraz Đukanovića.

U gotovo svim gradovima Milatović je dobio veću podršku, te nema sumnje da je shvatio šta su mu juče građani poručili. 

Milatoviću u Podgorici 70.438 glasova, Đukanoviću 37.122

Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu