VELIKA AKCIJA POLICIJE I SDT-a: U Podgorici i na Cetinju hapse saradnike kavčana, njihovi saradnici bili i bivši policajci

Novosti online

16. 03. 2023. u 12:03

VIŠE osoba uhapšeno je u velikoj policijskoj akciji, kojom rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ И СДТ-а: У Подгорици и на Цетињу хапсе сараднике кавчана, њихови сарадници били и бивши полицајци

Foto: M. Sekulović

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja, prema istim informacijama, tu operaciju sprovode na teritoriji Podgorice i Cetinja.

Među uhapšenima su, kako je nezvanično rečeno Vijestima, i neki bivši službenici Uprave policije, a koji su navodno blisko sarađivali sa kavačkim kriminalnim klanom.

Pre dva dana uhapšen je policajac Goran S., takođe po nalogu SDT-a.

Njegovo hapšenje navodno deo je te iste akcije čišćenja policijskih redova.

„Na udaru istražitelja su oni za koje se sumnja da su preko Skaj aplikacije ostvarivali nedozvoljene kontakte“, rečeno je juče Vijestima.

Jedan od sagovornika kazao je da je policija pretresla kuću kolege, ali nisu precizirali da li je pronađen bilo kakav dokaz koji bi potkrepio njihove sumnje.

Prema saznanjima lista, predmeti u kojima se očekuje hapšenje nekoliko policajaca formirani su nakon što je SDT-u iz Evropola stigla poslednja isporuka transkripata razgovora vođenih preko kriptovane aplikacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni