SRBI DA BUDU UZ ANDRIJU: Podrška Mandiću za predsedničke izbore

V.K.

15. 03. 2023. u 12:34

PREDSEDIK Srpskog nacionalnog saveta Crne Gore dr Momčilo Vuksanović uputio je podršku predsedničkom kandidatu, kako je ocenio, najjačeg političkog saveza Demokratskog fronta i lideru Nove srpske demokratije Andriji Mandiću.

СРБИ ДА БУДУ УЗ АНДРИЈУ: Подршка Мандићу за председничке изборе

Foto: Prinskrin Tviter/@AndrijaMandicDF

- U složenom društvenom i političkom ambijentu kakav je danas u Crnoj Gori gde srpski narod već decenijama ne može ostvariti osnovna Ustavna prava i ravnopravnost, ali ni građanske slobode, Srpski nacionalni savet, kao krovna organizacija srpskog naroda, poziva sve slobodne građane Crne Gore koji znaju ko su i koji cene dostignuća Srpskog saveta na očuvanju nacionalne, kulturne i medijske prepoznatljivosti da bez dileme podrže kandidata koji se uvek bez ukrivanja nacionalno izjašnjavao kao Srbin, a kojega bezrezervno podržava najjača pobednička koalicija sa prethodnih izbora, naveo je Vuksanović, i poručio:

- U ovom trenutku to je Andrija Mandić. Jedino njegovim izborom Srbi u Crnoj Gori dobiće mogućnost da istovremeno budu i građani i Srbi što u proteklom vremenu nije bilo moguće postići. Svako drugo rešenje produžiće diskriminaciu i agoniju srpskog naroda a Crna Gora će, kao i dosad, ostati za sve svoje građane multinacionalna, multietnička i multikonfesionalna osim za Srbe, poručio je Vuksanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina