MILAN KNEŽEVIĆ OTKRIO ŠTA PROGANJA ĐUKANOVIĆA: Pre će se meni vratiti lokne na glavi nego što će Milo vratiti Nikšić

Novosti online

13. 03. 2023. u 21:56

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da su poslednji put kad su govorili u ovom sportskom centru završili u zatvoru jer su poručili Milu Đukanoviću da je arhilopov.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ОТКРИО ШТА ПРОГАЊА ЂУКАНОВИЋА: Пре ће се мени вратити локне на глави него што ће Мило вратити Никшић

Foto: DF

- Sedam godina kasnije, bio bi greh da ne nastavimo kako smo počeli. Nepomenik je pre neko veče saopštio da ne može prežaliti što je izgubio Nikšić i da će učiniti sve da ga vrati. Pošto su mu očigledno nešto sipali u drogu, da ga podsetimo da će morati da vrati i Podgoricu i Zetu i Budvu, i Kotor, i Žabljak i Danilovgrad i Pljevlja i Herceg Novi i Plužine i Šavnik i Mojkovac i sve ostale gradove - kazao je on.

Pre će se, navodi, njemu vratiti lokne na glavi nego što će Milo Đukanović vratiti Nikšić.

Kada Đukanovića, kako je kazao lider DF-a, ne proganjaju uništeni preduzetnički giganti koje je sam razorio, onda ga proganja velika Srbija i SPC iako je bolje branio Banja Luku i od Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

- Nije mu smetalo da ode na Cetinje i da kao deklarisani ateista naopačke naloži badnjak. Kamo sreće da je on uskočio u onaj oganj. Bolje bi bilo Crnoj Gori - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)