ANDRIJA JE NOVA PRIČA CRNE GORE: Konvencija predsedničkog kandidata koalicije Za budućnost Crne Gore (FOTO)

V.K.

13. 03. 2023. u 18:24

U PREPUNOJ sali Sportskog centra u Nikšića počela je konvencija predsedničkog kandidata Andrije Mandića.

АНДРИЈА ЈЕ НОВА ПРИЧА ЦРНЕ ГОРЕ: Конвенција председничког кандидата коалиције За будућност Црне Горе (ФОТО)

V. K.

Kad se pojavio u dvorani zavijorile su se trobojke a okupljeni narod skandirao je glasno "Andrija, Andrija!"

- Naš brat Andrija Mandić je budući predsednik Crne Gore, kraj diktature Mila Đukanovića - poručio je poslanik DF-a  Jovan Vučurović. - Nema pomirenja sa kriminalcima, ali ima sa svima ostalima. Jedino Andrija može pobediti Đukanovića.

Andrija Mandić je poručio da kada se bude pisala politička istorija Crne Gore, Demokratski front će biti upisan zlatnim slovima, jer su uradili "veliko delo i oborili diktaturu Mila Đukanovića".

- Demokratski front je opet puni dvorane po Crnoj Gori, a vi Nikšićani uvek ste bili dodatna snaga i vesnici boljeg sutra, zajedno sa ostalima u Crnoj Gori. Danas kada smo većina u Crnoj Gori, imamo obavezu i da povedemo računa o manjini jer se svoja sreća ne može graditi na tuđoj nesreći, a mi ne želimo da budemo kao Milo Đukanović. Hoćemo da obnovimo tradicionalnu Crnu Goru i da vratimo osobine "koje su krasili naše pretke, a koje je Đukanović pokvario. Prvi nam je cilj da štitimo sve manjine u Crnoj Gori jer u Crnoj Gori ima mesta za sve, a mora da bude i posla za sve - kazao je Mandić.

On je obećao da će u Železari biti otvoreno na hiljade radnih mesta i da Nikšić zaslužuje veliku perspektivu. Kada bude predsednik Crne Gore nikada ni jedan član njegove porodice neće se ponašati "kao Milov brat, sin i sestra", jer, kako je istakao, "niko nema pravo da potkrada Crnu Goru".

- Potrebno je da pravda zakuca na vrata - poručio je Mandić i pozvao specijalno tužilaštvo da procesuira sve kriminalce, kako one iz bivše vlade DPS-a, tako i one koji se nalaze i u Skupštini i u Vladi. Poručio je i da pobeda mora biti ubedljiva jer Crna Gora može i mora da bude široka za sve, period mržnje da treba da ostane iza svih, a pred njima je "pomirenje i uspešna, srećna i prosperitetna država."

Na konvenciji su govorili i Milan Knežević, Milutin Đukanović, Janko Milatović, Maksim Vučinić, Branko Radulović i Vladimir Joković, dok je podršku Mandiću putem video bima dao predsednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu