PREDSEDNIČKI KANDIDAT I LIDER DF ANDRIJA MANDIĆ: Naša je obaveza da igradimo novu vlast u Crnoj Gori (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

10. 03. 2023. u 17:59

U VEMENU kada je čovečanstvo dovedeno na rub sukoba, najvažnije je da se sačuva mir u Crnoj Gori. Da bi se to desilo, moramo da se pomirimo - kazao je lider i predsednički kandidat DF Andrija Mandić u Bijelom Polju.

ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ И ЛИДЕР ДФ АНДРИЈА МАНДИЋ: Наша је обавеза да иградимо нову власт у Црној Гори (ФОТО)

Foto DF

On je istakao da vreme iza nas govori šta će biti u budućnosti, te da je 2020. godine oboren Đukanovićev režim, zatim osvojena vlast u skoro svim opštinama u Crnoj Gori, gde se na najvažnijim funkcijama nalaze, dominantno, predstavnici Demokratskog fronta.

- Sada dolaze predsednički izbori na kojima ću biti u drugom krugu sa Milom Đukanovićem. Na moje direktno pitanje mladom Milatoviću da li će me tada podržati, on je izbegao odgovor, iako sam saopštio da bih ja podržao njega. To se tako ne radi, moramo da imamo punu odgovornost - smatra Mandić.

On ističe da vreme koje dolazi podrazumeva rad kao u Elektroprivredi, Plantažama, Željeznici, Morskom dobru, Rudniku uglja...

- Vidite da se otvorilo na stotine radnih mesta, da su se Željezara, Luka Bar, trajekti vratili u državno vlasništvo. Oduzimaju se resursi onima koji su pljačkali državu -  kazao je Mandić.

Dodao je "da je naša obaveza da izgradimo novu vlast u Crnoj Gori, ali da ne treba da zaboravimo našu tradiciju".

- Mi želimo da radimo sa svim zajednicama koje žive u Crnoj Gori i svim ljudima koji žele zajedno sa nama da rade na onim pitanjima koja znače budućnost za njihovu i našu decu... Otvoreni Balkan omogućava najbolju saradnju Crne Gore sa regionom i to će stvoriti jak ekonomski supstrat na korist svih građana. Moramo da pokrenemo mehanizam potpunih promjena i da imamo dobro organizovano pravosuđe da bi mogli da odgovorimo na sva ona pitanja koja su životno važna - kaže Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024