DF O VRAĆANJU MANDIĆEVE KANDIDATURE: Pokušaj zaustavljanja izborne pobede i poslednji trzaj Mila Đukanovića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

06. 02. 2023. u 13:08

OPSTRUKCIJE predstavnika DPS-a u DIK-u, sa namerom da na svaki način pokušaju zaustaviti izvesnu pobedu Andrije Mandića na predsedničkim izborima, predstavljaju poslednji trzaj Mila Đukanovića u njegovoj političkoj pogubljenosti i nespremnosti da donese odluku o ulasku u predsedničku trku. 

ДФ О ВРАЋАЊУ МАНДИЋЕВЕ КАНДИДАТУРЕ: Покушај заустављања изборне победе и последњи трзај Мила Ђукановића

Foto: V. Kadić

Ovo je saopšteno iz Demokratskog fronta, nakon odluke da kandidaturu Andrije Mandića za predsedničke izbore, koju su dostavili članovi Kluba mladih DF, vrati na doradu.
 
- Nakon što su predstavnici DPS-a u DIK-u zatražili da se od RIK-a proveri da li Andrija Mandić ima prebivalište i biračko pravo u Srbiji, sad vraćaju i na doradu njegovu kandidaturu iz banalnih i upitnih razloga. DF još jednom podseća javnost da je za manje od nedelju dana prikupio preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje tako da ćemo do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB kažu iz DF, uz konstataciju "da ovo najbolje pokazuje da smo spremni odgovoriti na svaki vid opstrukcije od strane DPS-a, i samo želimo da im poručimo, ako bude trebalo pravnim „čistuncima“ iz DIK-a, dostavićemo i 100.000 potpisa podrške". 
 
- Pobeda Andrije Mandića je neupitna, jer, dok drugi tumaraju tražeći njegovog protivkandidata, DF je već na terenu, pošto za razliku od kandidata mafije i ambasada, mi imamo kandidata naroda, zato i znamo da pobeđujemo, poručuju iz DF.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki