ADŽIĆ OBIŠAO POPLAVLJENA PODRUČJA: Situacija povoljnija, Vlada će pomoći

Марија Стевановић
Marija Stevanović

20. 01. 2023. u 18:41

SIUACIJA je sada mnogo povoljnija nego prethodnih dana, kazao je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžic koji je obišao danas zajedno sa v.d. generalnog direktora za zaštitu i spašavanje Miodragom Bešovićem opštine na jeveru koje su prethodnih dana  ugrožene poplavama.

АЏИЋ ОБИШАО ПОПЛАВЉЕНА ПОДРУЧЈА: Ситуација повољнија, Влада ће помоћи

MUP Crne Gore

- Građani poplavljenih područja mogu računati na pomoć Vlade u saniranju štete prouzrokovane nevremenom. Pripadnici kako lokalnih tako i državnih službi čine sve da pomognu građanima i spreče posedice - poručio je ministar zahvalivši se svima koji su svojim ogromnim naporima doprineli da se situacija značajno poboljša.
 
- Upravo ovakve situacije pokazuju koliko je važno konstantno ulaganje u sistem zaštite i spašavanja jer samo jačanjem kadrovskih i materijalnih kapaciteta možemo ponuditi pravovremen odgovor u cilju kako zaštite građana tako i materijalnih dobara, kazao je Adžić, koji je istakao da će službenici Direktorata za zaštitu i spašavanje nastaviti da prate stanje na terenu i u skladu sa situacijom blagovremeno reaguju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!