ZBOG ODRONA: Prekinut saobraćaj na putu Mojkovac-Đurđevića Tara

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 01. 2023. u 09:56

SAOBRAĆAJ na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u prekidu je za sve vrste vozila, zbog odrona u mestu Sokolovina, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMCSG).

ЗБОГ ОДРОНА: Прекинут саобраћај на путу Мојковац-Ђурђевића Тара

Foto: OU Vlasotince

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim putevima i vidljivost je mestimično smanjena.

Iz AMSCG su upozorili na učestale odrone i vozačima savetovali da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, i podsetili, da je od 15. novembra do 1. aprila upotreba guma za zimsku vožnju za sva motorna vozila obavezna na putevima gde je to naznačeno signalizacijom, bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

- Kada na ostalim delovima i deonicama puta koji nijesu obuhvaćeni Naredbom postoje zimski uslovi (snežne padavine, sneg, led ili poledica na kolovozu) na vozilu moraju biti pneumatici za zimsku upotrebu na svim točkovima. Minimalna dubina šare na gazećoj površini pneumatika koji se koriste u ovom periodu je četiri milimetra. Na auto-putu je obavezno da svako vozilo ima zimsku opremu - naveli su iz AMSCG.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni