RADU MILOŠEVIĆU ZADRŽAVANJE DO 72 SATA: Bivši direktor Uprava carine organizator kriminalne grupe za šverc cigareta? (VIDEO)

S. ĐOKIĆ

22. 12. 2022. u 21:00

BIVŠEM direktoru Uprave prihoda i carina Radu Miloševiću, nakon saslušanja u SDT-u, određeno je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je u aprilu 2020. godine organizovao kriminalnu grupu za šverc cigareta koje je prethodno država zaplenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

РАДУ МИЛОШЕВИЋУ ЗАДРЖАВАЊЕ ДО 72 САТА: Бивши директор Управа царине организатор криминалне групе за шверц цигарета? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin S. Đokić

Advokat Vladan Bojić, koji zastupa Miloševića kazao je da se neće žaliti na tužilačko zadržavanje, ali da hoće ako njegovom klijentu nakon sudija za istragu sutra odredi pritvor. Milošević je uhapšen sinoć u Nikšiću.

- Po nalogu Specijalnog državng tužilaštva (SDT), Specijalno policijsko odeljenje je uhapsilo bivšeg direktora Uprave prihoda i carina, zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije - kazao je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Milošević je u oktobru podnio ostavku na funkciju direktora UPC-a, nekoliko dana nakon što je u svojstvu građanina saslušan u sklopu istrage o švercu cigareta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave