UHAPŠEN SPECIJALNI TUŽILAC CG SAŠA ČAĐENOVIĆ: Optužen za stvaranje kriminalne organizacije

M.S.

09. 12. 2022. u 09:30

PO NALOGU Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je jutros lišilo slobode specijalnog tužioca Crne Gore, Sašu Čađenovića, zbog osnova sumnje da je, obavljajući funkciju specijalnog tužioca, u periodu od sredine 2020. do 2022. godine, učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i više krivičnih dela zloupotreba službenog položaja.

УХАПШЕН СПЕЦИЈАЛНИ ТУЖИЛАЦ ЦГ САША ЧАЂЕНОВИЋ: Оптужен за стварање криминалне организације

Foto: Jutjub/MediaBiro

Specijalno državno tužilaštvo će, o svojim daljim radnjama i stanju postupka, blagovremeno obaveštavati javnost.

- Državni organi, mediji, udruženja građana, javne ličnosti i druga lica dužni da se pridržavaju pretpostavke nevinosti i da svojim javnim izjavama o postupku koji je u toku ne vređaju druga pravila postupka i prava lica protiv kojih se postupak vodi - ističe se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa