DOJAVE O BOMBI SA LAŽNOG NALOGA MILANA KNEŽEVIĆA: Premijer Abazović o detaljima današnje evakuacije u Podgorici

V.K.

08. 12. 2022. u 17:53

ZGRADA u kojoj se nalaze Vrhovni, Apelacioni i Viši sud sud u Podgorici danas je evakuisana posle dojave da je postavljena eksplozivna naprava.

ДОЈАВЕ О БОМБИ СА ЛАЖНОГ НАЛОГА МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Премијер Абазовић о детаљима данашње евакуације у Подгорици

Foto V. Kadić

Proverama je utvrđeno da je dojava bila lažna, a premijer Dritan Abazović rekao je danas, na sednici Vlade da policijskom kontrolom u zgradi nije nađen eksploziv i otkrio da je dojava o podmetnutoj bombi stigla sa lažnog imejl naloga Milana Kneževića, poslanika Demokratskog fronta!

Abazović je rekao da je Kneževićevo ime zloupotrebljeno, i apelovao je na istražne organe da ispitaju ko stoji iza ove lažne dojave. Abazović je saopštio da su ranije stizali i mejlovi sa lažnog naloga direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ističući da su istražni organi na potezu..

Podstimo, oko 12 časova evakuisana je zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici zbog dojave da je postavljena bomba. Dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi poslata je elektronskom poštom na adresu Višeg suda, ali su evakuisani i Vrhovni i Apelacioni, s obzirom da se nalaze u istoj zgradi. Viši sud je danas primio imejl da će u 12 časova biti „dignut u vazduh“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DOMAĆE KIFLICE SA SIROM: Recept koji će vas oduševiti (VIDEO)