TRAŽE NOVU VLADU I IZBORE: Novi protest pristalica režima Mila Đukanovića ispred Vlade Crne Gore

V.K.

28. 11. 2022. u 19:27

NOVI protest pokreta "Ima nas" održan je večeras ispred platoa Skupštine Crne Gore u Podgorici.

ТРАЖЕ НОВУ ВЛАДУ И ИЗБОРЕ: Нови протест присталица режима Мила Ђукановића испред Владе Црне Горе

Foto: V. K.

Pristalice Demokratske partije socijalista i ostalih opozicionih stranaka suverenističkog bloka bivšeg režima Mila Đukanovića I večeras su sa protesta poslali zahteve koji su se čuli na prethodnim okupljanjima.

Traže povlačenje, kako su naveli, sramne izmene Zakona o predsedniku koje predstavljaju kao svojevrsni ustavni puč, kao i da je potrebna deblokada Ustavnog suda.

- Posle drugog i još masovnijeg protesta, na kojem smo jasno stavili do znanja da nećemo odustati od ostvarenja naših zahteva, sada tražimo i da se raspišu vanredni parlamentarni izbori i formira nova Vlada – rekli su iz pokreta "Ima nas".

Crnoj Gori su, kako su poručili, potrebni hitni vanredni parlamentarni izbori, ocenjujući da je potrebno da Crna Gora dobije državno odgovornu Vladu, koja će štiti nacionalne interese i raditi u korist građana.

Građanski aktivista Predrag Vušurović poručio je premijeru Dritanu Abazoviću:

- Neka neko javi Dritanu, da je predstava završena!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu