PESNICAMA PO BIVŠEM DIPLOMATI? Tuča dvojice "komita" u Podgorici

V.K.

29. 09. 2022. u 22:39

CRNOGORSKI književnik Miodrag Popović, poznat po anntisrpskim stavovima, nekadašnji bokser i bivši diplomata Miodrag Vlahović, prema nezvaničnim informacijama, navodno su se sukobili u jednom podgoričkom hotelu.

ПЕСНИЦАМА ПО БИВШЕМ ДИПЛОМАТИ? Туча двојице комита у Подгорици

Foto D. Milovanović

Kako se priča deblji kraj je izvukao Vlahović, iako je, prema navodima crnogorskih portala Popović demantovao da je došlo do tuče, a Vlahović priznao da ga je ideološki saborac "samo pokušao da odgurne. "Vijesti" navode da se incident dogodio oko 13 časova, kada je Vlahović primakao stolicu i seo za sto za kojim je već sedeo Popović sa trojicom prijatelja. Navodno je tada Popović ustao i počeo da vređa i gura Vlahovića, koji je nepomično sedeo.

Popović je, piše portal, ružnim tonom govorio Vlahoviću da ode, nekoliko puta je odlazio i vraćao se do stola.

- Dok ga je Popović grublje stezao za rame, Vlahović nije reagovao - ispričao je očevidac, koji je gledao incident u hotelu.

Popović je "Vijestima" kazao da nije tačno da je bilo fizičkog napada već da se sve završilo na verbalnom konfliktu.

- Sedeo sam sa akademikom Vukićem Pulevićem i novinarom Danilom Darom Burzanom. Čovek je bez pitanja seo za naš sto. Rekao sam da ne želim da sedim za istim stolom sa njim. Sve se završilo na tom verbalnom konfliktu. Nakon toga sam ustao, platio piće i otišao - ispričao je Popović.

Nekadašnji ministar spoljnih poslova i bivši ambasador Crne Gore u Vašingtonu i Vatikanu kazao je da nikoga nije dirao, te da ništa loše nije uradio.

- Primičem stolicu i sedam da porazgovaram sa uvaženim prijateljima sa kojima sedim gotovo 12 godina. Tada sam doživeo neprimerenu reakciju Popovića, prepunu ružnih reči. Smatram da je događaj potpuno irelevantna informacija za informisanje javnosti - kazao je kratko Vlahović.

 

BONUS VIDEO:

TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u NJujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)