PESNICAMA PO BIVŠEM DIPLOMATI? Tuča dvojice "komita" u Podgorici

V.K.

29. 09. 2022. u 22:39

CRNOGORSKI književnik Miodrag Popović, poznat po anntisrpskim stavovima, nekadašnji bokser i bivši diplomata Miodrag Vlahović, prema nezvaničnim informacijama, navodno su se sukobili u jednom podgoričkom hotelu.

ПЕСНИЦАМА ПО БИВШЕМ ДИПЛОМАТИ? Туча двојице комита у Подгорици

Foto D. Milovanović

Kako se priča deblji kraj je izvukao Vlahović, iako je, prema navodima crnogorskih portala Popović demantovao da je došlo do tuče, a Vlahović priznao da ga je ideološki saborac "samo pokušao da odgurne. "Vijesti" navode da se incident dogodio oko 13 časova, kada je Vlahović primakao stolicu i seo za sto za kojim je već sedeo Popović sa trojicom prijatelja. Navodno je tada Popović ustao i počeo da vređa i gura Vlahovića, koji je nepomično sedeo.

Popović je, piše portal, ružnim tonom govorio Vlahoviću da ode, nekoliko puta je odlazio i vraćao se do stola.

- Dok ga je Popović grublje stezao za rame, Vlahović nije reagovao - ispričao je očevidac, koji je gledao incident u hotelu.

Popović je "Vijestima" kazao da nije tačno da je bilo fizičkog napada već da se sve završilo na verbalnom konfliktu.

- Sedeo sam sa akademikom Vukićem Pulevićem i novinarom Danilom Darom Burzanom. Čovek je bez pitanja seo za naš sto. Rekao sam da ne želim da sedim za istim stolom sa njim. Sve se završilo na tom verbalnom konfliktu. Nakon toga sam ustao, platio piće i otišao - ispričao je Popović.

Nekadašnji ministar spoljnih poslova i bivši ambasador Crne Gore u Vašingtonu i Vatikanu kazao je da nikoga nije dirao, te da ništa loše nije uradio.

- Primičem stolicu i sedam da porazgovaram sa uvaženim prijateljima sa kojima sedim gotovo 12 godina. Tada sam doživeo neprimerenu reakciju Popovića, prepunu ružnih reči. Smatram da je događaj potpuno irelevantna informacija za informisanje javnosti - kazao je kratko Vlahović.

 

BONUS VIDEO:

TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki