PUCA MILO IZ PRAZNE PUŠKE Miljanić: "Ako pokleknemo sada, uzalud smo se rađali"

V.K.

17. 08. 2022. u 13:30

FUNKCIONER Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Ilija Miljanić najavio je kroz rekonstrukciju aktuelne Vlade ili formiranje nove izvršne vlasti sabiranje pobednika parlamentarnih izbora 30.avgusta 2020. godine kada je posle trodecenijske vladavine srušen režim Mila Đukanovića.

ПУЦА МИЛО ИЗ ПРАЗНЕ ПУШКЕ Миљанић: Ако поклекнемо сада, узалуд смо се рађали

Foto: V. K.

-Ako pokleknemo sada, uzalud smo se rađali, poručuje oštro Miljanić uz podsećanje da je velika šansa da u punom sjaju opet zasvetli narodna sloboda propuštena kod Vlade „nejakog Zdravka Krivokapića“.

-Bivši premijer se istrčao da ga čak ni amanet nebeskog mitropolita Amfilohija nije osnažio već je posrnuo i sklizao niz Kamen Goru, naglašava Miljanić, naglašavajući da je on od narodne pobedničke  velike koalicije dobio sve ali ga je DPS prepoznala i survala uz pomoć takođe istrzane grupacije koja nije ni mogla u takvom sastavu da odgovori vremenu.

- Gospodar Milo ovih dana ne uzmiče, već preti Srbima u Crnoj Gori hrvatskom olujom. Ali puca iz prazne puške, jer se taj krvavi naum neće dogoditi, jer mu to mi nećemo dozvoliti.

Miljanić poziva sve da nakon teških tragedija koje su se desile na Cetinje treba konačno pomoći narodu tog grada da se izbori za egzistenciju u ovim teškim vremenima. On podseća kroz šta su građani sve prolazili minulih trideset godina trajanja režima Đukanovića, koliko je majki u crno zavijeno i koliko je mladih života nestalo sa lica zemlje u raznim oružanim obračunima.Ukazuje da se za to vreme desio i raspad crnogorske privrede, dok je propala tranzicija ostavila katastrofalne posledice po crnogorsku ekonomiju, mnoge privredne grane ugasila, zakatančila fabrike, a narod ostavila na prosjački štap.

- Gospodar Đukanović će zasigurno naprasno zbrisati u pogodnom trenutku. Blago je poodavno odnešeno u tajne odaje i bajune zapadnog poklopca kao nagrda za evroatlanske integracije, multietičnost i multineviđelicu, ocenjuje Ilija Miljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KOMŠIJINE KOZE MU POJELE KUKURUZ: Vidite kako mu se osvetio - sam, bez suda i policije! Sad mu preti robija