OPET SMETA BOŽOVIĆ! Skandalozno saopštenje kabineta Mila Đukanovića

V.K.

14. 08. 2022. u 21:31

KABINET za informisanje Predsednika Crne Gore saopštio je da je na adresu kabineta Mila Đukanovića sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića dostavljeno pismo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. U saopštenju se navodi da se Božović predstavio kao ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori.

ОПЕТ СМЕТА БОЖОВИЋ! Скандалозно саопштење кабинета Мила Ђукановића

Vladimir Božović, Foto N. Fifić

- Na adresu kabineta Predsednika Crne Gore danas je dostavljeno pismo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića upućeno predsedniku Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju u kojoj je život izgubilo 11 lica, među kojima 2 dece, a 6 povređeno. Pismo je upućeno sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića koji se predstavio kao ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori - navodi se u saopštenju Službe za informisanje Predsednika Crne Gore, uz podsećanje da je Božović odlukom Vlade Crne Gore u novembru 2020. proglašen personom non grata.

- Današnji potez predstavlja još jedan čin nepoštovanja institucija Crne Gore. Neprihvatljivo je da i tragičan događaj na Cetinju, Vladimir Božović koristi da nastavlja sa svojom praksom lažnog predstavljanja i kršenja međunarodnih konvencija. Kabinet Predsednika Crne Gore će ovim povodom zatražiti određena postupanja od strane Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući zabranu ulaska i napuštanje teritorije Crne Gore od strane V. Božovića. Napominjemo da je pismo iste sadržine drugi put u toku dana prosleđeno sa zvanične e-mail adrese Ambasade Srbije u Crnoj Gori - zaključuje se u saopštenju kabineta Predsednika Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!