AMBASADOR Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović pozdravio je potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Komentari (11)

Despot

03.08.2022. 16:24

Bravo. Konačno pobeda na duhovnom i istinski realnom stanju, kako za Crnu Goru tako i za Srbiju i SPC. Ovo je i jedan deo bitke i pobede ambasadora Bozovica, jer je tokom trajanja izglasavanja potpisivanja Temeljnog ugovora i godinu i po dana unazad, trpi najvecu nepravdu koju svet ne pamti. Srbija je ucek bila na strani pravde, pomirenja i bratskih odnosa, i isto tako je g. Bozovic bio pravi primer oličenja ljudskosti, pravde i snage. Živeli!!!????????

Markan

03.08.2022. 16:43

Ovo je najbolja stvar koja je mogla da se desi nasem narodu u Crnoj Gori i nasoj SPC,ambasadoru koji predstavlja Srbiju na najbolji moguci nacin zelim puno useha u radu.

Dejana

03.08.2022. 17:00

Konacno odnosi dve zemlje idu uzlaznom putanjom,potpisivanjem Temeljnog ugovora Crna Gora je pokazala da je doslo vreme boljih odnosa sa Srbijom sto ce rezultirati i povlacenjem odluke o proterivanju srpskog ambasadora.

Aksios

03.08.2022. 20:44

Коначно! Свака част амбасадору Божовића и свима који су изнели ову победу! Ипак ово је само почетак и минимум права која припадају нашем народу у Црној Гори!