CRNA GORA NE TREBA DA DOLIVA ULJE NA VATRU: Andrija Mandić o slanju vojne pomoći Ukrajini

V. K.

10. 06. 2022. u 19:58

VLADA Crne Gore ne treba da doliva ulje na vatru dodatnim slanjem vojne pomoći Ukrajini jer ima važnu dužnost i elementarnu obavezu da pomogne zbrinjavanju hiljada izbeglica iz ove zemlje koje se nalaze u Crnoj Gori, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

ЦРНА ГОРА НЕ ТРЕБА ДА ДОЛИВА УЉЕ НА ВАТРУ: Андрија Мандић о слању војне помоћи Украјини

Foto: V. Kadić

Podsećamo da je na predlog Ministarstva odbrane, Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sednici usvojila odluku o pružanju dodatne vojne pomoći Ukrajini.

- Naročito je licemerno govoriti da to rade "zbog agresije na međunarodno priznatu državu čiji integritet i suverenitet Vlada poštuje". Takav odnos u vreme NATO agresije na Srbiju i Crnu Goru crnogorska vlast nije imala. Ona je otvoreno podržavala napade na vlastitu državu, a potom bila među prvima koji su ugrozili teritorijalni integritet i državni suverenitet Srbije - napisao je Andrija Mandić na Tviteru.

BONUS VIDEO: POLICAJAC ODLOŽIO ORUŽJE PA SE PREKRSTIO - Uz Božiju pomoć organi reda sačuvali manastir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki