NOVČANE KAZNE OD 500 EVRA: Nepropisno bacanje starog nameštaja može da košta više od kupovine novog

B. DABIĆ

29. 05. 2022. u 11:54

MINIMALNA novčana kazna za nepropisno odlaganje habastog otpada u Baru iznosi 500 evra.

НОВЧАНЕ КАЗНЕ ОД 500 ЕВРА: Непрописно бацање старог намештаја може да кошта више од куповине новог

Foto: B. Dabić

Protekle sedmice  Komunalna policija je  izrekla  pet novčanih kazni i izdala prekršajne naloge osobama koje su nepropisno odlagale otpad i to K.P. iz Čanja, M.S. iz Đurmana, Dž.L. iz Zaljeva, S.K. iz Dubrave i D.M. sa Topolice.

- Redovnim obilaskom terena i pojačanim nadzorom u susret letnjoj turističkoj sezoni službenici Komunalne policije ulažu velike napore u održavanje komunalnog reda, čistoće i suzbijanje nepropisnog odlaganja otpada koji je ružna slika grada, naveli su iz  Komunalna policija Bar uz  apel  sve građane da vode računa gde i na koji način odlažu otpad.

- Svako nepropisno odlaganje otpada biće rigorozno sankcionisano u skladu sa zakonom.  Isto tako, molimo sve građane koji zateknu lica koja odlažu otpad bilo koje vrste na mestima gde to nije predviđeno da se obrate Komunalnoj policiji,  ili sačine fotografije koje bi poslali na broj Komunalne, navode iz ove opštinske službe.

Ukoliko građani imaju kabasti otpad mogu da pozovu Komunalno preduzeće koje daje upute gde i kada može da se odloži stari nameštaj, dotrajali električni uređaji, sanitarije…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri