ĐUKANOVIĆ MORAO NA ZADNJI ULAZ: Demonstranti probili kordon policije u Jerevanu, prišli zgradi vlade u kojoj je predsednik Crne Gore (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 05. 2022. u 17:29

PROTIVNICI predsednika vlade Jermenije Nikole Pašinjana probili su kordon policije i prišli zgradi vlade u Jerevanu, gde je planiran sastanak Pašinjana i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

ЂУКАНОВИЋ МОРАО НА ЗАДЊИ УЛАЗ: Демонстранти пробили кордон полиције у Јеревану, пришли згради владе у којој је председник Црне Горе (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter/301arm

- Idemo ka zgradi Vlade kako bismo saopštili da lice koje vrši dužnost premijera, ne predstavlja Jeremeniju. On nema mandat i svi dogovori sa njim su nelegitimni - rekao je portparol parlamenta iz opozicije Išhan Sagateljan.

Predsednik Crne Gore morao je zbog ovog incidenta da uđe u zgradu Jermenske vlade preko zadnjeg ulaza. 

Inače, Đukanović se nalazi u dvodnevnoj poseti Jermeniji.

Opozicija u Jermeniji održava masovne proteste širom zemlje od 25. aprila. Demonstranti su uvereni da politika vlasti preti zemlji gubitkom državnosti i nezavisnosti Nagorno Karabaha.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

POTRESNE SCENE U KRAGUJEVCU: Krili od dece da im je otac ubio majku - sin je ipak znao i ćutao! Kako reći da je tata pucao mami u glavu?