"ĐUKANOVIĆ OSTVARUJE AL KAPONEOV SAN" Medojević - "Crna Gora i mafija ne mogu živeti zajedno"

Novosti onlajn

06. 04. 2022. u 22:13

PREDSEDNIK Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), oglasio se povodom tvrdnji da je sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice umešan u kriminalne radnje.

ЂУКАНОВИЋ ОСТВАРУЈЕ АЛ КАПОНЕОВ САН Медојевић - Црна Гора и мафија не могу живети заједно

Novosti

- Sin čelnice tužilaštva i pravosuđa mafijaš. Šverc droga i cigareta uz pomoć DPS-a. I sa ovima Dritan i Joković hoće da prave „evropsku“ Vladu“ - istakao je Medojević.

On je napomenuo da je Đukanović od Crne Gore napravio Kolumbiju na Jadranu,

- Mnogi su se smejali mojim analizama, istinama koje sam iznosio godinama, decenijama. DPS je političko krilo mafije. Treba ga zabraniti, funkcionere koji su umešani u kriminal pohapsiti, opljačkanu imovinu vratiti narodu i državi. Đukanović je korupcijom razorio institucije sistema. Mi nemamo ni policiju, ni tužilaštvo ni sudove. Ni Vladu ni Skupštinu. To su samo zgrade. U njima nema pravde, patriotizma ni zakona. Samo haos i nered. Pogledajte ko nam je vodio tužilaštvo i pravosuđe. Mafija.  Đukanović je ostvario san Al Kaponea. Umesto da ubijaju političare, tužioce i sudije, mafija ih imenuje i plaća - naglasio je Medojević.

Foto: Printskrin Youtube/Novo jutro

Medojević je pozvao Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića da “nakon objavljivanja dokaza o mafijaškoj prirodi DPS, prekinu pregovore o manjinskoj Vladi sa mafijom i vrate se dogovorima sa pobednicima izbora 30.08.2020. o formiranju tehničke Vlade za pripremu izbora“.

- Crna Gora i mafija ne mogu živeti zajedno. Neko će morati da pobedi. Ja sam za pobedu Crne Gore - zaključio je Medojević.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

CRNA GORA PAMTI: Nikšićani skupom podsetili na NATO agresiju pre 23 godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!